Van Femme luxe ontving ik 4 gave kledingstukken die ik graag aan jullie laat zien. Ik koos een lekkere lounge outfit, een prachtig rood avondjurkje, een zwarte jumpsuit en een zwart shirtje met een tekst wat voor mijn ontwikkeling staat in de afgelopen tijd.

Khaki-White Stripe Loungewear Set

Deze toffe Lounge outfit is heerlijk voor een avondje op de bank, bezig zijn in het huis, maar je kunt er ook mee over straat. Ideaal dus voor een rustig dagje of als je toch nog even snel de deur uit moet.

Red Satin Cowl Neck Bodycon Midi Dress

Deze stijlvolle, rode avondjurk met een open rug is ideaal voor een avondje uit, een feestelijke gelegenheid of een diner in een restaurant. Helaas was het niet helemaal mijn maat waardoor ik jullie geen ‘aan-foto’ kan tonen, maar het lekkere zachte stofje maakt dat ik het wel jammer vind en wanneer ze een grotere maat hebben dat ik deze wil proberen. De strik op de achterkant vind ik erg leuk. Het had een iets dikker touwtje mogen zijn, maar dat haalt niet weg dat het een leuk effect heeft.

Black Frill Sleeve Jumpsuit

Deze simpele, maar stijlvolle jumpsuit is wel mijn favoriet. Met de juiste accessoires kan je het eigenlijk aantrekken voor elke gelegenheid. Ik vind hem heerlijk zitten en draag hem het liefst met een mooi riempje of leuk gekleurd tasje.

Black Love YaSelf Print T-Shirt

Dit T-shirt staat voor mijn ontwikkeling van de afgelopen maanden. Ik heb geleerd hoe ik van mijzelf kan houden. Dit vond ik in het verleden best lastig, daarom vind ik het mooi én belangrijk om ook naar anderen uit te dragen dat het belangrijk is om van jezelf te houden. Dit shirt heeft daarom voor mij een speciale tekst erop.

[socialpoll id=”2568145″]

Sponsered by: Femme Luxe