Een tijdje terug vond ik deze drankjes bij de Lidl. Door de aparte smakencombinaties was ik heel benieuwd naar de flesjes met multi vruchtensap. In deze blog vertel ik jullie wat ik van deze smaken vind.

Fruity drink – Sinaasappel, witte druif en mango

Lekkere smaak. De sinasappel komt als eerste naar voren met een lichte nasmaak waarbij je ook de mango en witte druif proeft. Wat mij betreft een goede combinatie fruitsoorten door elkaar. Lekker voor bij een ontbijt of lunch.

Fruity drink - Sinaasappel, witte druif en mango
Fruity drink – Sinaasappel, witte druif en mango

Fruity drink – Appel, peer en valeriaan extract

Een prima appel-peer sapje. Het valeriaan extract had er van mij niet perse in gehoeven. Ik vond dit geen hele bijzondere smaak. Ik zou niet nogmaals voor deze smaak kiezen.

Fruity drink - Appel, pear en verlarian extract
Fruity drink – Appel, pear en verlarian extract

Fruity drink – Artisjok, spinazie en brandnetel

Dit groene drankje maakte mij nieuwsgierig naar deze drankjes. De geur van dit drankje maakte niet dat dit drankje mij lekker leek, maar de smaak viel helemaal niet tegen. Dit drankje was veel zoeter dan ik dacht. Ik had verwacht dat dit een bittere smaak zou zijn, maar dat was het niet.

Door uiteindelijk op de ingrediënten te kijken kwam ik erachter dat er voornamelijk perenpuree en appelsap in zat en maar een klein beetje spinazie, artisjok extract en brandnetel. Vandaar dat de smaak zoet was. Totaal niet de smaak die er op het flesje staat dus.

Fruity drink - Artichoke, spinazie and nettle
Fruity drink – Artichoke, spinazie and nettle

Fruity drink – Druif, zwarte bes en Hibiscus bloem

Deze combinatie vond ik perfect. Voornamelijk kwam de zwarte bes naar voren, maar de zachte smaken van hibiscus bloem en druif komen ook goed naar voren. Een lekker drankje om ‘s middags tussendoor te drinken of ‘s avonds op de bank.

Fruity drink - Druif, zwarte bes en hibiscus flower
Fruity drink – Druif, zwarte bes en hibiscus flower

Welke smaak spreekt jou het meeste aan ?

Dit blogbericht is niet gesponsord. Ik schreef dit blogbericht naar eigen mening en kreeg niets opgestuurd of betaald.