Een tijdje terug vond ik deze drankjes bij de Lidl. Door de aparte smakencombinaties was ik heel benieuwd naar de flesjes met multi vruchtensap. In deze blog vertel ik jullie wat ik van deze smaken vind.

Fruity drink - Sinaasappel, witte druif en mango | Fruity drinks Vemondo van Lidl

Fruity drink – Sinaasappel, witte druif en mango

Lekkere smaak. De sinasappel komt als eerste naar voren met een lichte nasmaak waarbij je ook de mango en witte druif proeft. Wat mij betreft een goede combinatie fruitsoorten door elkaar. Lekker voor bij een ontbijt of lunch.

Fruity drink - Appel, pear en verlarian extract | Fruity drinks Vemondo van Lidl

Fruity drink – Appel, peer en valeriaan extract

Een prima appel-peer sapje. Het valeriaan extract had er van mij niet perse in gehoeven. Ik vond dit geen hele bijzondere smaak. Ik zou niet nogmaals voor deze smaak kiezen.

Fruity drink - Artichoke, spinazie and nettle | Fruity drinks Vemondo van Lidl

Fruity drink – Artisjok, spinazie en brandnetel

Dit groene drankje maakte mij nieuwsgierig naar deze drankjes. De geur van dit drankje maakte niet dat dit drankje mij lekker leek, maar de smaak viel helemaal niet tegen. Dit drankje was veel zoeter dan ik dacht. Ik had verwacht dat dit een bittere smaak zou zijn, maar dat was het niet.

Door uiteindelijk op de ingrediënten te kijken kwam ik erachter dat er voornamelijk perenpuree en appelsap in zat en maar een klein beetje spinazie, artisjok extract en brandnetel. Vandaar dat de smaak zoet was. Totaal niet de smaak die er op het flesje staat dus.

Fruity drink - Druif, zwarte bes en hibiscus flower | Fruity drinks Vemondo van Lidl

Fruity drink – Druif, zwarte bes en Hibiscus bloem

Deze combinatie vond ik perfect. Voornamelijk kwam de zwarte bes naar voren, maar de zachte smaken van hibiscus bloem en druif komen ook goed naar voren. Een lekker drankje om ‘s middags tussendoor te drinken of ‘s avonds op de bank.

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Wil je meer over mij leren? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier!

Joanne Glaudemans

Blogster & Pedagogisch Medewerker

Welke smaak spreekt jou het meeste aan ?

Dit blogbericht is niet gesponsord. Ik schreef dit blogbericht naar eigen mening en kreeg niets opgestuurd of betaald.

Het is mogelijk dat deze post affiliatielinks of reclameblokken bevat of geschreven is in samenwerking met een bedrijf. Op deze pagina vind je meer informatie over de gesponsorde blogs, affiliatie en samenwerkingen die je op mijn site vind. Dankzij deze mogelijkheden kan inspirationnl.com blijven bestaan. Hier zijn voor jou als lezer geen kosten aan verbonden.

Lees nu ook...

Deluxe spreads van Lidl

Deluxe spreads van Lidl

Oh my, deze smaken moest en zou ik proberen. Toen ik ze in het schap bij de Lidl vond werd ik direct nieuwsgierig. Chocolade met sinaasappel, banaan met toffee en uiteraard een salted caramel. Klinkt goed, nietwaar ?! In deze blog lees je mijn mening over deze smaken.

Lees meer
Coronaproof trakteren

Coronaproof trakteren

Het is feest! Je zoon of dochter is jarig en daar hoort tegenwoordig een traktatie bij… Hier vind je tips om coronaproof te trakteren!

Lees meer

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com