Ik ben Juliette, sinds 2018 getrouwd met Ron. Als ZZP’er ben ik werkzaam als praktisch life coach en oprichtster van 123Marryme. Een nieuw en geheel verzorgt concept om de trouwgeloften te hernieuwen of het feest der liefde te organiseren. Dit is in 2018 ontstaan om zo in ons vluchtige bestaan te blijven investeren en bewust te genieten van de liefde voor onszelf, onze partner, vrienden en familie.

Als je nog maar naar één plek ter wereld op vakantie zou kunnen. Waar zou dit dan zijn ?

Goa in India. Lieve mensen, interessante andere reizigers, mooi weer, relaxte sfeer…

Wat zijn de drie dingen waarmee je niet zonder kunt leven? 

Mijn man, pen & papier. Mn man omdat ie mn maatje is en we samen genieten, elkaar steunen en veel gezamenlijke wensen hebben. Pen en papier om ideeën op te schrijven, m’n hoofd op te ruimen en leuke verhaaltjes te schrijven.

Juliette van 123Marryme.nl
Juliette van 123Marryme.nl

Hoe ziet jouw perfecte bruidstaart eruit ?

Van bakkerij Lemmens in Maastricht. Witte marsepein van buiten en marsepeinen witte roosjes erop. Vanbinnen luchtige cake met frambozenvulling en slagroom…hmmm

Je kunt 5 mensen uitnodigen voor een diner. Echte of fictieve mensen, van iedere plek of tijd. Wie nodig je uit en waarom? 

  • Mieke, m’n overleden pleegmoeder, omdat ik haar mis en in goede doen zou willen zien.
  • Byron Katie, een intelligente vrouw die een erg mooie methodiek uit vond om problemen om te buigen/ anders te ervaren.
  • M’n beste vriendin Elvira, altijd een aanwinst!
  • M’n business en lifecoach, ik ben benieuwd naar wat ik van haar kan leren.
  • Mijn innerlijke kind, dat zou ik extra knuffelen en koesteren, omdat ik in het dagelijks leven snel te streng ben voor mezelf.
Juliette van 123Marryme.nl
Juliette van 123Marryme.nl

Wat is volgens jou de perfecte leeftijd om te trouwen ?

35- 50 jaar, dan ben je bewuster van de waarde van het leven en van de liefde en kies je op een andere manier dan wanneer je heel erg jong bent. Op deze leeftijd ben je als vrouw ook nog prachtig in een trouwjurk. Een echte vrouw die ook echt ja wil, kan en durft te zeggen, haha voor mij geldt dit dus. Ik durfde me eerder niet vast te leggen en trouwde op m’n 48e. Jezelf en een ander vertrouwen was voor mij een proces. Vanaf het getrouwd zijn begint je uiteindelijke pad samen. 

Ons doel is om deze eeuwenoude traditie in ere te houden, samen en in de buitenwereld. Geloften vernieuwen, ceremonieel trouwen, trouw zijn aan jezelf. Met 123marryme staan we met een professioneel team klaar om de liefde zo mooi mogelijk te vieren en te organiseren middels een all-in concept; trouwkleding, ceremonie, fotografie…op maat en naar smaak!

Aan welk lied heb je de mooiste herinneringen? 

-Love you more- van Racoon. Ik waardeer m’n man en zijn zijn enorm en de liefde groeit nog steeds. Het lied draaiden we op onze bruiloft bij de ceremonie en m’n beste vriendin zong het ook voor ons…en natuurlijk de Zeeuwse roots van m’n man, mijzelf en Racoon zorgt voor de extra verbinding met dit liedje.

Ben je een goede verhalenverteller?

Nee niet echt, meer to the point.

Wat is je favoriete film ? 

Black cat white cat. Het gaat over het leven; de liefde en ook minder leuke dingen die we meemaken. Maar alles met muziek, humor en gipsysfeer overgoten. Ik hou van kleur en van pure mensen. Het leven is te kort voor schaamte en taboes.

123Marryme.nl
123Marryme.nl

Wat is het meest gênante wat je ooit hebt gedaan?

Euhm, nou ik schaam me niet snel. 

Wat wel awkward was recent…..een goede vriend van ons had zich in België bemoeid met weedhandel en zit daar nu voor vast. Samen met zijn vrouw besloot ik, lichtelijk opgelaten, hem op te zoeken. 

Om de gevangenis binnen te komen ga je door een douane poortje. Er stonden veel mensen achter me in de rij te wachten.

Het poortje bleef piepen bij mij, dus trouwring uit en in het bakje, piepppp, schoenen uit, piepppp, elastiekje uit m’n haar, piepppp…toen bleef alleen m’n bh zonder beugels (speciaal aan voor deze gelegenheid) over, piepppp

…..om tijd te sparen deze, onder toeziend oog van iedereen, onder m’n jurkje uit getoverd om eindelijk verder te kunnen…..ongemakkelijk in m’n jurkje, mn onderbroek en op bloten mijn voeten mocht ik eindelijk door……

Juliette van 123Marryme.nl met haar man
Juliette van 123Marryme.nl met haar man

Bij welke datum heb je speciale herinneringen? 

Euhmmm m’n verjaardag… M’n moeder maakte daar van kinds af aan wel iets verrassends van, ik wordt er blij van, ook al vier ik het soms klein. Lieve mensen en bloemen om me heen. Fijne energie.

Wil je Juliette en 123Marryme.nl beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Instagram en Facebook kan je haar volgen ! Ook kun je een kijkje nemen op 123marryme.nl

Zou je het ook leuk vinden om net als Juliette met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com of een whatsapp bericht +31 6 19742851