Hi ! Mijn naam is Kelly, 24 jaar en samenwonend met Kenneth in een leuk dorp in Limburg. In mijn dagelijks leven ben ik full time blogger, waardoor ik gelukkig mijn eigen tijd in kan delen. Ik ben dus ook ongeveer 2 dagen in de week te vinden bij mijn ouders, dat vind ik gezellig en dan kan ik ook wat tijd door brengen met mijn zusjes Mandy en Jill en neefje Olaf! Mijn ouders passen namelijk op Olaf als Mandy op school is. Ook vind je mij meestal een keer per week op de vrachtwagen, dan ga ik met Kenneth mee, hij is nationaal vrachtwagenchauffeur. En de rest van de tijd vind je me veelal achter mijn laptop of ben ik op pad. Kortom in het dagelijks leven ben ik best wel een bezig bijtje.

Wie vind je leuker: Bert of Ernie ? 

Bert! Ik vind Ernie zo druk en ik hou wel van dat norserige van Bert.

Wat mis je het meeste aan het kind-zijn? 

Dat is een goede vraag! Daar denk ik best regelmatig aan. Vroeger wilde ik altijd volwassen zijn, auto rijden, werken, en ga zo maar door. Nu mis ik denk ik vooral de onbezonnenheid, de creativiteit (laptops van karton maken) en het rondfietsen met mijn zusjes door het dorp.

Als je voor één dag een man kon zijn, wat zou je dan doen? 

Staand plassen, daarvan vraag ik me echt af hoe dat zou zijn. Als ik mee ga op de vrachtwagen is het altijd hopen dat je indien nodig een schoon toilet tegen komt. Als man hoef je je daar niet druk om te maken.

Wat is je favoriete gebeurtenis van het afgelopen half jaar ? 

Het ontslag dat ik nam begin oktober! De vrijheid die ik er voor terug heb gekregen is misschien nog de meest favoriete gebeurtenis hieruit. Eindelijk weer tijd voor mijn familie, tante momentjes, ritten op de vrachtwagen en bovenal Bij Zus!

Wat is de vreemdste plaats waar je ooit bent wakker geworden?

Ik heb geen vreemde plaats waar ik ooit ben wakker geworden. Ik val altijd in slaap op de bank, op een stoel, in de auto/vrachtwagen of gewoon in bed.

Wat is je ergste vakantie ervaring ooit? 

Echt een erge vakantie ervaring heb ik niet. Ik heb wel een moment meegemaakt dat ik liever niet meer mee maak. Mijn schoonouders, mijn vriend en ik waren op vakantie in Gran Canaria. We zaten in een appartementencomplex en onder ons appartement kwamen op de 2e dag Engelse mannen te zitten. Echter, nog geen 24 uur later, sloopte ze het hele appartement en hadden ze ruzie. Er werd geschreeuwd, gegooid met meubels en je hoorde flinke klappen. Het was dood eng! Maar de rest van de vakantie staat gewoon als leuk en gezellig in mijn geheugen. Gelukkig!

Als je mocht kiezen tussen mooier of intelligenter zijn, wat zou je dan willen zijn? 

Ik denk intelligenter! Iedereen is mooi zoals hij/zij is en ik denk dat je met intelligentie ook je gedachtegang een beetje kan beïnvloeden. Je weet dan dat het mindset is en die kun je aanpassen. Daarbij lijkt het me gewoon handig als ik wat intelligenter ben.

Kijk je wel eens stiekem in de (badkamer)kastjes van andere mensen? 

Nee dat doe ik niet. Dat is echt helemaal niks voor mij. Als iemand anders dat doet moet die dat zelf weten. Maar ik vind dat soort dingen privé, daar hoor ik niet in te kijken.

Waar ben je liever: Amsterdam of Utrecht ? 

Ik ben te weinig in Utrecht geweest om te zeggen Utrecht, dus ik ga voor Amsterdam. Ik vind het een geweldige stad met de mooie grachten, huizen, fotogenieke plekken, toffe winkels en restaurants. Ik vind het heerlijk om er rond te lopen en kan er echt enorm van genieten.

Waar zie je jezelf over 10 jaar? 

Dat is een goede vraag! Over 10 jaar hoop ik dat we papa en mama zijn van een mini Kenneth of Kelly. Daarnaast hoop ik dat er nog een lieve hond bij ons in huis rondloopt en we nog steeds gelukkig zijn in ons huidige huis. Die dan wel weer wat meer is opgeknapt. Denk aan een nieuwe badkamer, een overkapping, misschien de berging wat uitgebreid en de kelder opgeknapt. Qua werk hoop ik dat ik nog steeds lekker bezig ben met Bij Zus en dat ik er misschien nog wel een webshop naast heb in stationary. Dat lijkt me echt ontzettend tof!

Wil je Kelly beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Bij-Zus.nl, maar ook via Instagram en Facebook kan je haar volgen !

Zou je het ook leuk vinden om met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com

[os-widget path=”/inspirationnl/lijk-jij-op-kelly”]