Mijn naam is Larisse. Ik ben geboren op 6 november in het jaar 1991, in Almere. Mijn hobby’s zijn het maken van radio programma’s, paardrijden en ook schrijf ik graag gastblogs. Verder geef ik af en toe gastlessen over onderwerpen als pesten, autisme en de gezondheidszorg.

Welk kledingstuk vind je het meest terug in jouw kledingkast ?

Vooral sokken, ondergoed en truien. In mijn lade kast vind je eerst een kledinglade met sokken en een tweede kleine lade met onderbroeken en bh’s. Daaronder vind je een lade vol met truien. En daaronder een lade vol met broeken. Daar weer onder een lade is vol met T-shirts. 

Larisse

Wat doe je graag in je vrije tijd ?

Op maandag ochtend rijd ik altijd paard. Op donderdagmiddag maak ik radio programma’s en met mooi weer ga ik lekker buiten foto’s maken. Met slecht weer ben ik graag bezig met het bewerken en photoshoppen van foto’s. Daarnaast vind ik het ook leuk om bezig te zijn met dieren, ga ik graag naar een Wellness Centrum of vind ik het leuk om een musical te bekijken.

Als je jezelf 10 jaar terug één advies mocht geven, wat zou dat dan zijn ?

Ik zou me zelf 10 jaar geleden hebben gezegd oriënteer je breder dan alleen dierenopleiding, want waarschijnlijk krijg je daar geen betaalde baan in. Maar mij zelf kennende had ik dat toch naast me neer gelegd en niets met dit advies gedaan.

Larisse

Hou je meer van een zoete snack of liever een zoute snack ?

Ik hou van zoet en zout. Als zoete snack vind ik chocolade en schuimpjes erg lekker. Bij zoute snacks vind ik chips naturel en paprika of Dorito’s Nacho Cheese erg lekker. 

Wat is momenteel jouw favoriete liedje ? Heeft dat een speciale reden ?

Ik hou van veel verschillende muziek. Maar Josh Groban met You raise me up en Stef Bos met Papa zijn bijzonder voor mij, omdat mijn vader de laatste jaren erg veel voor en met mij doet. Hij sleept mij er echt door heen. 

Ben je gelovig (opgevoed) ?

Ja. Ik ben christelijk opgevoed en ik ben uiteindelijk dan ook gedoopt op mijn 24ste.

Larisse

Wat vind je het leukste aan jouw werk ?

Momenteel heb ik geen werk. Maar ik hoop dat ik van fotografie mijn werk kan maken. Het leukste aan fotografie vind het mooie eindresultaat en de complimenten die ik van anderen krijg.

Wat is jouw favoriete stad in Nederland ?

Mijn favoriete stad is en blijft Almere. Ik ben er geboren en getogen. Ik ga er over een aantal jaar weer terug naar toe verhuizen. 

Nooit meer Sinterklaas of nooit meer Kerst ?

Nooit meer sinterklaas, daar doe ik toch al jaren niks meer aan. En Kerst is familie tijd, de mooiste tijd van het jaar. Kerst zou ik dus absoluut niet willen missen.

Larisse

 Wat is volgens jou het leukste dier dat er bestaat ?

Ik hou heel veel van dieren. Ik kan er niet één kiezen. Paarden, honden, poezen, ara’s ik vind ze allemaal mooi, leuk en lief. 

Wil je Larisse beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op InstagramTwitter en Facebook kan je haar volgen ! 

Zou je het ook leuk vinden om net als Larisse met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com of een whatsapp bericht +31 6 19742851