Mijn naam is Lizzie, ik ben 29 jaar oud en dol op reizen! Velen vinden dat ik veel reis, ik vind het niet genoeg! Haha. Gelukkig heb ik van mijn passie ook mijn baan kunnen maken. Ik werk als reisspecialist Midden & Zuid Amerika, dus organiseer reizen voor mensen. Helemaal heerlijk ! 

Kijk je liever een serie of een film ? 

Hmm ligt aan het moment denk ik. Als ik een lange tijd wat meer thuis ben dan vind ik een serie erg leuk, maar als ik druk ben (wat wel eens voorkomt haha) dan kijk ik liever soms films. Ik heb wel net the Sinner en You gezien, allebei erg tof! Ik vond El Gran Hotel ook erg leuk! Spaanse serie. Maar films kijk ik ook altijd graag! 

Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt ?

Pfoe… gek.. tsja, wat is gek haha. Ik doe volgens mij nooit echt ‘gek-gek’ haha. 

Globalizious Amerika Yellowstone National Park
Globalizious, Amerika Yellowstone National Park

Heb je een kledingstuk dat je herinnert aan iemand?

Ik heb in 2013 een half jaar gestudeerd in Amerika en heb n trui van iemand van daar gekregen. Die blijf speciaal, heb ik vaak aan, en zou ik niet zomaar weg doen! Daar heb k goede herinneringen aan! 

Wat drink je bij het avondeten?  

Als ik gewoon zelf thuis eet dan drink ik meestal gewoon n glaasje water, niks bijzonders. Ben zelf niet zo van frisdranken. Heb wel altijd sapje ofzo in huis, maar op de 1 of andere manier drink ik dat niet alleen. Evt als er iemand is dan n sapje of af en toe lekker een wijntje. 

Als je je huis zo in zou kunnen richten als je wilde (zonder op geld te hoeven letten), hoe zou je jouw huis dan inrichten ? 

Oeh wat n leuke vraag. Ik wilde vroeger altijd binnenhuisarchitecte worden, maar ben niet zo goed met wiskunde enzo, wat je toch echt wel nodig hebt.. dus ben ik daar maar vanaf gestapt. Maar ik vind t nog wel altijd onwijs leuk om mee bezig te zijn. Ik heb laatst mijn interieur binnen omgegooid. Vond t zo leuk om te doen. Ooit in n ‘grotemensenhuis’  wil ik in ieder geval mooi plek voor mijn fotos, fotoboeken en reisherinneringen. Ik heb wereldkaarten/magneten enzo hangen in huis, die moeten ooit weer ergens komen te hangen! 

Je gaat naar een kroeg of café, wat bestel je ?

ik ben ontzettend fan van Malibu! Dat drink ik graag. Toen ik bijna een jaar in Spanje was dronk ik ook vaak Tinto de Verano (is rode wijn met cassis-achtig), en in Peru dronk ik veel Daiquiri Pina! Ook zalig! Het is dus wel duidelijk, altijd iets zoetigs. 

Beschrijf de perfecte man/vrouw in 3 woorden.  

Zorgzaam, geïnteresseerd, ondernemend. 

Tel je je stappen weleens als je aan het lopen bent ?

Hmm.. nee.. hahah. In ieder geval niet bewust! 

Ben je lui ?  

Ik heb eigenlijk altijd wel wat te doen, ben veel onderweg en niet vaak thuis. Ik hoor van anderen ook altijd dat ze vinden dat ik druk en ondernemend ben. Ik kan nog wel eens op n zondag wat langer in bed blijven, maar dat zie ik niet als lui ofzo.. haha.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Ik ken n hoop nummers, maar weet lang niet van alles de titel. Ik was nu in ieder geval aan t luisteren naar muziek van CNCO aangezien ik naar zijn concert ga en even de liedjes aan t luisteren ben. 

Wil je Lizzie beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Globalizious.com, maar ook via Instagram en Facebook kan je haar volgen !

[os-widget path=”/inspirationnl/lijk-jij-op-lizzie”]