Hi, ik ben Ellen en blog sinds 2016 op helloboontje.com. Ik hou van mode en tweedehands en ik vind het geweldig om stylings te maken met nieuwe en tweedehands stukken. Die stuks vind ik online, in de kringloop, op de rommelmarkt,overal eigenlijk, ik hou gewoon van het snuisteren. In het dagelijkse leven werk ik in de modesector als project manager en ik ben getrouwd met de allerliefste man en heb 2 schattige, ondeugende kindjes.

Zou je liever een nacht in een luxueus hotel doorbrengen of in een tent met mooi uitzicht ?

Ellen van Hello Boontje
Ellen van Hello Boontje

Ik kies voor het luxe hotel. Op reis gaan is voor mij pure ontspanning en in een luxueus hotel zou ik met plezier logeren. En omdat het luxe is, veronderstel ik dat het uitzicht er ook prachtig zal zijn + daarnaast heb ik dan het comfort van heel erg lekkere bedden. In een tentje logeren brengt me terug naar de festivaldagen waar ik nachtjes sliep in een tent met heel slechte matrassen, veel lawaai en weinig slaap. Ook sanitair was het niet echt de beste omstandigheden. Met 2 kids hebben we nu graag gewoon comfort als we reizen. Dus als ik kan kiezen, ga ik voor dat luxe hotel.

Welk talent zou je graag willen hebben ?

Heel veel talen kunnen spreken. Dit lijkt me echt geweldig om met iedereen te kunnen spreken en iemand echt volledig te verstaan zonder lost in translation te zijn.

Welke site bezoek je dagelijks ?

Goede vraag. Ik denk gewoon hotmail om mijn mails te checken. Facebook en Instagram zit ik ook dagelijks op, maar dat is meer op de app dan echt op de website natuurlijk. Oh ja, en nu ik het bedenk : Google of course om gewoon alles op te zoeken wat ik me afvraag.

Welk kledingstuk uit jouw kledingkast is jouw favoriet ?

Dat is echt een moeilijke vraag. Ik heb best veel spullen en ik hou van ze allemaal. Dus dat is een vraag waar ik best eens goed moet over nadenken. Ik kies voor mijn handtassencollectie. De meeste zijn tweedehands, maar designer en dat zijn echt mijn pareltjes. Ik ben er super zorgzaam mee en ze worden iedere keer mooi terug opgeborgen 

Ellen van Hello Boontje
Ellen van Hello Boontje

Koop jij liever A-merken of huismerken ?

Ik koop beide. Ik koop best veel huismerken voor bepaalde zaken waar ik niet merkgebonden in ben zoals suiker, bloem, boter,… Maar bijvoorbeeld bepaalde koekjes of muesli vind je gewoon niet in huismerken dus dan ga ik voor een A-merk. 

Wat is het meest onprofessionele wat je iemand hebt zien doen ?

Oh whaw, ik heb al een hele carrière achter de rug, dus ik heb al veel zien gebeuren. Het meest onprofessionele dat ik ooit zag en eigenlijk zelf heb meegemaakt is : een roddelmail over mij die mijn collega per ongeluk naar mij had gestuurd. Super kwetsend en gewoon echt niet ok. We hebben hier toen wel over gebabbeld en dit is uitgeklaard geweest, maar dat was echt onprofessioneel. Maar ja zo een dingen gebeuren nu eenmaal.

Welke kleur overheerst jouw kledingkast ?

De regenboog haha. Ik heb echt alle kleuren in mijn kleerkast en mijn kledij is echt op item en dan op kleur gesorteerd. Ik moet toch een beetje order krijgen in die dressing dus ja, er zit heel veel kleur in en ook glitters. Ik hou van glitter 

Ellen van Hello Boontje
Ellen van Hello Boontje

Waar ben je het meest trots op ?

Mijn gezin, zonder twijfel op 1. Mijn man en kindjes zijn alles voor me en ik ben er trots op hoe we samen een sterk team zijn. 
Daarnaast ben ik super trots op mijn blog helloboontje.com. Hij kan zeker nog beter maar na 3 jaar heb ik nog altijd de leukste ervaringen, contacten en mogelijkheden via mijn blog.

Zijn de beste dingen in het leven gratis, volgens jou ?

Ja, dat geloof ik sterk. Zoals bijvoorbeeld een goede gezondheid. Ik ben zelf lang ziek geweest en dat was super hard dus een goede gezondheid is echt alles. Daarnaast vind ik dankbaar zijn voor de kleine dingen een hele belangrijke. Die glimlach van een vreemde, een knuffel van je kindjes, je man die een lekkere maaltijd klaarmaakt, het zijn kleine mooie dingen die ik omarm.

Wat zou je dragen op de rode loper ?

Een vintage Gucci dress. Google maar eens Blake Lively vintage Gucci Met Gala en you get what I mean. Ik kies voor vintage, want ik ben helemaal into tweedehands dus ik zou niet voor een nieuwe jurk gaan. Waarom nieuw als er al zo veel moois bestaat. Oh ja voor die jurk zo dan wel een sponsor moeten hebben want budget heb ik er niet voor.

Wil je Ellen beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Helloboontje.com. Maar ook op InstagramPinterest en Facebook kan je haar volgen ! 

Zou je het ook leuk vinden om net als Ellen met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com of een whatsapp bericht +31 6 19742851