Op dit moment zijn er veel bloggers en vloggers. Je ziet ze eigenlijk op elke social media wel voorbijkomen. Maar hoe komt iedereen aan die inspiratie voor nieuwe blogs?! Ik heb zelf vaak een momentje van ‘ja en nu? Waar ga ik het nu over hebben?’ Of juist dat ik mij afvraag of mensen mijn blog wel interessant vinden.

Ik heb hier een paar inspiratie tips op een rijtje gezet die bij mij helpen. Misschien dat je hierdoor weer een beetje ‘bloginspiratie’ krijgt als je even vastzit.

De rugzak - Sarah Surgey

1 Voor én tegen

Als je een review schrijft over een product moet je opletten dat je niet alleen maar positieve dingen benoemd van het product. Vertel je lezers eerlijk wat je van dit product vind. Daar heeft je lezer meer aan, maar ook de maker van het product kan zien waar nog verbetering zit. Maar vergeet ook juist niet de positieve dingen te vertellen over het product 😉 Ik herken bij mezelf dat het vaak voor óf tegen is. Maar er zijn altijd wel pluspunten en ook vaak wel minpunten aan een product.

2 Maar niemand doet het zo

Natuurlijk kun je net als iedereen over dezelfde onderwerpen bloggen, maar bedenk dan dat ze dan net zo goed een andere blog kunnen volgen. Wees uniek! Vertel wat je denkt, voelt, leuk vindt, wat je maar wilt! Ga soms eens lekker tegen de stroom in. Doe eens gek! 🙂

3 Wat is jouw meest populaire blogpost?

Als je terugkijkt naar je vorige blogs kun je zien waar de meeste reactie was van je lezers. Welke blog werd het meest leuk gevonden en werd het meest op gereageerd? Kijk of je hier iets mee kunt. Zou je het nog een keer kunnen doen of zou je verder kunnen gaan met deze blog? (Denk hierbij aan veel reactie op een recept, review, het showen van je outfit of het geven van tips)

De rugzak - Sarah Surgey

4 Wees actueel

Hiermee bedoel ik dat je met de tijd mee moet gaan. Wat is er nieuw en ‘in’ op dit moment? Waar is iedereen gek van? Weet wat er bij je lezers speelt zodat je hierop in kunt spelen. Zo weten je lezers ook dat je ook interesse hebt in hen en in hun leven.

5 Niet te zweverig

Zorg dat je weet waar je over praat. Ga niet een stukje uit je duim lopen zuigen, terwijl je eigenlijk niet weet waarover je praat. Ik herken van mezelf dat ik al snel een heel verhaal wil typen over van alles en nog wat, maar juist de feiten maken je verhaal interessant! Deel naast of in het verhaal dat je verteld ook de harde feiten.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van je doelgroep. Vraag aan je lezers welke onderwerpen ze zouden willen lezen. Ook kun je op Google Analytics zien welke blogs er het meest gelezen worden. Hierop kun je je toekomstige blogs weer baseren.

Over welk onderwerp zouden jullie graag een blog lezen? 

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

Wil je meer over mij leren? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier!

Joanne Glaudemans

Blogster & Pedagogisch Medewerker

Mogelijk is dit bericht is een gesponsord bericht, gemaakt in samenwerking of is er een affiliatelink in verwerkt. Op deze pagina vind je meer informatie over de gesponsorde blogs, affiliatie en samenwerkingen die je op mijn site vind. Dankzij deze mogelijkheden kan inspirationnl.com blijven bestaan.

Lees nu ook...

Waarom koken en bakken met kinderen?

Waarom koken en bakken met kinderen?

Naast dat bakken leuk en lekker is kan het ook leerzaam zijn. Wist je dat je elk ontwikkelingsgebied stimuleert door te bakken met kinderen ?

De eerste hapjes van je baby

De eerste hapjes van je baby

Wanneer je kindje 4 maanden is, kun je starten met het geven van een paar kleine oefenhapjes. Je kunt beginnen met zo goed als alle groenten en fruit die je zelf ook eet. Geef bijvoorbeeld een lepeltje geprakte banaan of wortel.

Contactlenzen voor kinderen

Contactlenzen voor kinderen

Is het mogelijk om voor kinderen contactlenzen te dragen ? Hoe zit dit nu precies ? Vanaf welke leeftijd kan een kind contactlenzen dragen ? En is dit beter dan een bril of toch niet ?

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

Wil je meer over mij leren ? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com