Naam : I feel pretty
Genre : Comedy & Romantiek
Duur : 110 minuten
Hoofdpersonen :  Renee Bennett (Amy Schumer), Avery LeClaire (Michelle Williams), Ethan (Rory Scovel) & Grant LeClaire (Tom Hopper )
Waar te vinden : Netflix

A woman struggling with insecurity wakes from a fall believing she is the most beautiful and capable woman on the planet. Her new confidence empowers her to live fearlessly, but what happens when she realizes her appearance never changed ? – IMDB

 

Als je als vrouw worstelt met onzekerheid is het geweldig als je dankzij een val ongelofelijk veel zelfvertrouwen krijgt. In deze film raakt Renée overtuigt dat ze de mooiste en meest capabele vrouw ter wereld is. Haar nieuwe zelfvertrouwen stelt haar in staat onbevreesd te leven, vol met sexy dansmoves, flirtmoves, sollicitaties en nieuwe vriendschappen. Maar wat gebeurt er dan als ze zich beseft dat haar uiterlijk nooit is veranderd?

Deze film is geniaal. Op sommige momenten in de film had ik plaatsvervangende schaamte voor Renee. Een film met een mooi beeld over schoonheid. Schoonheid zit niet van buiten. Schoonheid en vooral het zelfvertrouwen moet van binnenuit komen.

 

Wat vinden jullie van deze film ? Hebben jullie hem al gezien ?

Het is mogelijk dat deze post affiliatielinks of reclameblokken bevat of geschreven is in samenwerking met een bedrijf. Op deze pagina vind je meer informatie over de gesponsorde blogs, affiliatie en samenwerkingen die je op mijn site vind. Dankzij deze mogelijkheden kan inspirationnl.com blijven bestaan. Hier zijn voor jou als lezer geen kosten aan verbonden.

Lees nu ook...

Nieuwe badkamer? Dit komt er allemaal bij kijken

Nieuwe badkamer? Dit komt er allemaal bij kijken

Wanneer je kiest om een nieuwe badkamer te (laten) plaatsen komt er een hoop om de hoek kijken. Natuurlijk moet je je badkamer ontwerpen, maar waar moet je beginnen? Welke stijl vind je mooi? En wat komt er verder nog allemaal bij kijken?

5 tips om te beginnen met fotograferen

5 tips om te beginnen met fotograferen

Wanneer je wilt beginnen met fotograferen is het belangrijk om de juiste apparatuur te hebben. Maar er is zoveel op de markt. Wat moet je nu kiezen om even vooruit te kunnen? Welke camera en lenzen gebruik je voor een bepaalde situatie? 

Wat is de Sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind ?

Wat is de Sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind ?

Als we het hebben over de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind dan hebben we het over de ontwikkeling de persoonlijkheid van een kind en de omgang met anderen. Maar waarom is het nu zo belangrijk om de sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren?

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com