Kinderboeken tips

Op deze pagina vind je de kinderboeken die ik heb (voor)gelezen aan kinderen. Je vindt hier mijn ongezouten mening over alle boeken en een knop gelinkt naar de website waar je hem kunt vinden.

 

Veel leesplezier !

Kinderboeken

5 – 11 jaar
De Zware Rugzak

“Je draagt zoveel met je mee, dat maakt wandelen moeilijk voor je”

 Een boek over emoties en rouwverwerking

>> Review <<

Voor mama’s (en papa’s ;))
Supermama’s bestaan niet

Het is onwijs frustrerend als je kind niet naar je luistert. Terwijl jij je juist zo had voorgenomen om een geduldige en consequente moeder te zijn.

 Dit boek is dan wel geen kinderboek, maar wel een ideaal boek voor iedere ouder. Dankzij dit boek leren jij en je kind(eren) beter naar elkaar luisteren.

De volledige review komt er nog aan

Jonge kinderen
Oppasser voor een dag

Pleun weet nog niet wat ze later worden wil. Juf heeft het aan alle kinderen in de klas gevraagd, maar Pleun kan niet kiezen, er zijn zoveel leuke beroepen.

 Een boek over een meisje dat niet weet wat ze later wil worden. Maar na haar avontuur weet ze precies wat ze later wil worden.

>> Review <<

Wilt u uw boek ook op deze pagina zien verschijnen ? Dat is mogelijk ! Stuur een mail naar info@inspirationnl.com voor de mogelijkheden. Wees er wel van bewust dat alle reviews die ik hier deel mijn ongezouten mening zullen bevatten.

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com