Zoals jullie vast voorbij hebben zien komen ben ik in augustus 21 geworden. Dit moest natuurlijk gevierd worden. We vierden het dit jaar niet heel uitgebreid. We gingen lekker even een dagje naar Kleve in Duitsland verder hebben we niet veel bijzonders gedaan om het te vieren.

Een vervroegd verjaardagscadeau

Een vervroegd verjaardagscadeautje dat ik een paar dagen voor mijn verjaardag ontving waren deze toffe XXL cijfer ballonnen van Feestloods.nl. De XXL cijfer ballonnen die ik ontving waren 101 centimeter, lekker groot dus ! Maar ook verkopen ze een kleiner formaat van 35 centimeter. De cijfer ballonnen zijn er in 4 kleuren namelijk zwart, goudkleurig, zilverkleurig en ros├ę. De ballonnen kunnen met lucht of met helium gevuld worden dus je kan ze ook nog leuk laten zweven tijdens je feestje ­čÖé

Niet alleen ballonnen

Maar natuurlijk zijn ballonnen niet het enige wat je nodig hebt om een feestje te vieren. Gelukkig kan je bij de Feestloods ook terecht voor andere soorten ballonnen, slingers, feestkleding, tafelkleden en (andere) versiering voor kinder- en volwassenfeestjes in verschillende thema’s als Woezel & Pip, Frozen, Safari, Halloween, Geslaagd feestjes en Bruiloften.

De XXL cijfer ballonnen van Feestloods.nl
De XXL cijfer ballonnen van Feestloods.nl

[socialpoll id=”2570201″]

Sponsored by: Feestloods.nl