Zelf heb ik een hele gevoelige huid. Na veel zoeken heb ik gevonden welke merken shampoo, douchegel en zonnebrand ik kan gebruiken voor mijn huid zonder rode vlekken of bultjes te krijgen. Vaak gebruik ik de producten waar weinig tot geen toegevoegde stoffen inzitten. Van drs. Leenarts mocht ik een aantal van hun producten uittesten. 

 

Betrouwbare huidverzorging

Drs. Marjolein Leenarts wilde een betrouwbare huidverzorging met alleen werkzame ingrediënten ontwikkelen. Ze is dermatoloog aan het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk waar zij expert is op het gebied van huid- en brandwonden. Op drleenarts.com verkoopt zij producten voor de meest gevoelige huid waarop zij het ‘Allergy certified’ heeft ontvangen. Naast de shop geeft ze ook veel huidtips op haar blog.

De producten die ze verkoopt zijn voor baby, kind én volwassene. Hierbij kan je denken aan huidzalfjes, -oliën, lipcare en suncare.

Shop je liever de producten in een winkel ? Neem dan >> hier << even een kijkje voor de winkels die deze producten ook verkopen.

 

Droge handen crème

Droge handen crème dr leenarts

Droge handen crème (drs leenarts)

Deze crème zorgt voor zachte, soepele handen. Ik werk door de weeks regelmatig in de Lidl waar ik sommige dagen constant achter elkaar dozen sta te kapot scheuren. Dit zorgt voor droge, kapotte handen. Deze crème zorgt ervoor dat je dit nauwelijks meer ziet. Het trekt makkelijk en snel in waardoor je geen vette handen houdt. Ideaal. Doordat er alleen ingrediënten inzitten die nodig zijn zit er een neutrale geur aan, maar dit vind ik totaal niet erg.

 

Allergy Certified en Vegan, geschikt voor de meest gevoelige handen.

Beschermende barrière crème

Beschermende barrière crème dr leenarts

Beschermende barrière crème (drs leenarts)

Deze crème is bedoelt voor de kwetsbare en intieme delen van je lichaam. Persoonlijk heb ik wel eens last van rode, jeukende, geïrriteerde plekjes in mijn liezen. Deze crème helpt echt, want sinds ik deze crème gebruik wanneer er weer een jeukend plekje optreedt is deze al gauw weer verdwenen. Ook deze zalf is heeft een neutrale geur door de ingrediënten die erin zitten.

    

Bevat 30% zinkoxide voor een beschermende laag. Allergy Certified, parfumvrij en geen conserveermiddelen.

 

Bad & Douche Olie

Bad & douche olie dr leenarts

Bad & douche olie (drs leenarts)

Van deze Bad & Douche olie ontving ik een ‘Mini‘. Deze mini’s bevatten 15ml. Hierdoor zijn ze ideaal om een van de producten te proberen, in je (werk)tas te doen of gemakkelijk in je koffer te stoppen voor een vakantie.

 Beschikbaar in (Alle Leeftijden):
-Droge Huid Zalf, 15 ml
-Bad & Douche Olie, 15 ml
-Babybillen Zalf, 15 ml
-Suncare SPF30, 15 ml

Beschikbaar in (Volwassenen):
-Bodycrème, 15 ml
-Barrière Crème, 15 ml

Deze olie heeft een neutrale geur waardoor alle nare geurtjes verdwijnen. Ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een sterke zweetgeur. Daarnaast wordt je huid heerlijk zacht en soepel van deze olie. Net een babyhuidje…

Op oliebasis, 100% Zeep- en parfumvrij. Geschikt voor dagelijks gebruik en alle leeftijden vanaf 0 jaar. Allergy Certified en vegan, geschikt voor de meest gevoelige huid.

[socialpoll id=”2535589″] 

Give away time !

Om jullie kennis te laten maken met deze gave producten mag ik 5 cadeaubonnen weggeven van maar liefst €25,- !

Wil je kans maken ? Kijk dan even op mijn instagrampagina !

Beschermende barrière crème, droge handen crème, bad & douche olie dr leenarts

Beschermende barrière crème, droge handen crème, bad & douche olie (drs leenarts)


 Deze giveaway sluit op 5 december 2018

Sponsored by: Drs Leenarts

Wil je samenwerken met Inspiration NL ? Neem dan contact met mij op.