Een tijdje terug bestelde ik twee producten op Loveli.nl. Ze verkopen producten die 100% natuurlijk zijn en dus 100% “troepvrij”. In deze blog deel ik onze ervaring met 2 van de producten van Loveli.

Deodorant Appleblossom

Deze deodorant bevat geen aluminium en is 100 % natuurlijk. Deze deodorant sluit je huid en je klieren niet af. Dit is natuurlijk uiterst belangrijk aangezien je afvalstoffen via zweet afgevoerd worden. Door deze deostick zweet je dus nog wel, maar je ruikt niet langer naar zweet.

Na ongeveer twee maanden gebruik ben ik nog steeds zeer tevreden met deze deostick. De geur is niet al te sterk. Dit vind ik persoonlijk fijn, want anders zou de geur misschien te veel overheersen. Het enige nadeel aan deze deostick vind ik dat als je ook maar één pluisje onder je oksel hebt dat deze vast blijft zitten aan de deostick. Waardoor de deostick snel vies kan worden..

Deze deostick is voor vrouwen bedoelt, maar Loveli verkoopt ook deosticks voor mannen.

Loveli - Deodorant
Loveli – Deodorant

Face & Beard wash voor hem

Dit is niet alleen maar een facewash, maar je kan hem ook gebruiken als scheerschuim. Je huid wordt er lekker zacht van na gebruik. De geur vind ik wel fris, maar niet heel bijzonder. De zachte schuim is gemaakt van kokosolie en bevat net als de deodorant 100% natuurlijke stoffen.

Deze Facewash is voor mannen bedoelt, maar Loveli verkoopt ook Facewash voor vrouwen. Deze ga ik dus zeker ook zelf een keertje proberen.

Loveli - Rebelcare Facewash
Rebelcare – Facewash

Kenden jullie het merk Loveli al ?