Op Instagram zagen jullie het in mijn stories al voorbij komen. Vorige week ontving ik een ontzettend gaaf pakketje van Finaste met een ketting en twee paar oorbellen. Ik mocht 3 van mijn favoriete items van hun site uitkiezen. Deze deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie !

Momenteel ben ik van de gouden sieraden, maar ik draag ook regelmatig zilverkleurige sieraden. Alle sieraden die ik heb gekozen waren ook beschikbaar in het zilver, dus wie weet bestel ik die ook nog… 😉

Ketting met sterrenbeeld

Op het moment worden sieraden met sterrenbeelden steeds populairder. Ik ben er zelf ook helemaal fan van. Aangezien ik halverwege augustus ben geboren koos ik deze prachtige ketting met een origami leeuwenkop. Niet alleen de hanger is gaaf, maar ook de ketting waar het aan zit. De minimalistische ketting heeft allemaal balletjes eraan. Love it !

Mocht je het nu leuk vinden om oorbellen te hebben met dezelfde hanger eraan. Die vind je ook op de site.

Oorbellen met marmerprint steentjes

Deze gave oorbellen koos ik vanwege het gave printje op de steentjes. De ringetjes met hanger zijn momenteel populair. Ik combineer graag met andere oorbellen in een “earparty” zoals dat wel is genoemd word, haha. Zo heb ik deze oorbellen nu ook gecombineerd met de oorbellen met bijen hangers. Deze oorbellen hebben een zwart steentje met marmerprintje, maar ze zijn er ook in andere kleuren.

Oorbellen met bijen hangers

Hoe gaaf zijn deze oorbellen ? Ik vind het contrast betreft mat en glans mooi. De matte bij in het glanzende hangertje maken de oorbel helemaal af. De ringetjes hebben een “click” systeem. Ideaal, want zo hoef je niet bang te zijn er een te verliezen. Net als de ketting bestaan hier ook andere sieraden bij. De bijenhanger is ook aan een ketting, een armband of gegraveerd in een ring.

Kortingscode

Wil je nu ook een van deze gave sieraden dan kan je met de kortingscode JOANNE15 15% korting* krijgen. Natuurlijk kan je de code ook gewoon gebruiken voor andere leuke items op Finaste.nl 😉

* De code is te gebruiken op alle items van Finaste m.u.v. de sale

Wat is jouw favoriete sieraad op dit moment ?