Op Instagram zagen jullie het in mijn story’s al voorbij komen. Een tijdje terug ontving ik een ontzettend gaaf pakketje van Finaste met een ketting en twee paar oorbellen. Ik mocht 3 van mijn favoriete items van hun site uitkiezen. Deze deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie!

Momenteel ben ik van de gouden sieraden, maar ik draag ook regelmatig zilverkleurige sieraden. Alle sieraden die ik heb gekozen waren ook beschikbaar in het zilver, dus wie weet bestel ik die ook nog… 😉

Finaste.nl - Sterrenbeeld Ketting Leeuw Goud Kleurig | Mijn top 3 Finaste sieraden

Ketting met sterrenbeeld

Op het moment worden sieraden met sterrenbeelden steeds populairder. Ik ben er zelf ook helemaal fan van. Aangezien ik halverwege augustus ben geboren koos ik deze prachtige ketting met een origami leeuwenkop. Niet alleen de hanger is gaaf, maar ook de ketting waar het aan zit. De minimalistische ketting heeft allemaal balletjes eraan. Love it!

Mocht je het nu leuk vinden om oorbellen te hebben met dezelfde hanger eraan. Die vind je ook op de site.

Finaste.nl - Oorringetjes Zwarte Marmer Steentjes Goudkleurig | Mijn top 3 Finaste sieraden

Oorbellen met marmer print steentjes

Deze gave oorbellen koos ik vanwege het gave printje op de steentjes. De ringetjes met hanger zijn momenteel populair. Ik combineer graag met andere oorbellen in een “earparty” zoals dat wel is genoemd word, haha. Zo heb ik deze oorbellen nu ook gecombineerd met de oorbellen met bijen hangers. Deze oorbellen hebben een zwart steentje met marmer printje, maar ze zijn er ook in andere kleuren.

Finaste.nl - Oorringen met bedel bijtje goud kleurig | Mijn top 3 Finaste sieraden

Oorbellen met bijen hangers

Hoe gaaf zijn deze oorbellen? Ik vind het contrast betreft mat en glans mooi. De matte bij in het glanzende hangertje maken de oorbel helemaal af. De ringetjes hebben een “click” systeem. Ideaal, want zo hoef je niet bang te zijn er een te verliezen. Net als de ketting bestaan hier ook andere sieraden bij. De bijen hanger is ook aan een ketting, een armband of gegraveerd in een ring.

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Wil je meer over mij leren? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier!

Joanne Glaudemans

Blogster & Pedagogisch Medewerker

Wat is jouw favoriete sieraad op dit moment?

Het is mogelijk dat deze post affiliatielinks of reclameblokken bevat of geschreven is in samenwerking met een bedrijf. Op deze pagina vind je meer informatie over de gesponsorde blogs, affiliatie en samenwerkingen die je op mijn site vind. Dankzij deze mogelijkheden kan inspirationnl.com blijven bestaan. Hier zijn voor jou als lezer geen kosten aan verbonden.

Lees nu ook...

Zo heb je altijd de juiste kinderfiets!

Zo heb je altijd de juiste kinderfiets!

Een kinderfiets voor jouw kind vinden is lang niet altijd even makkelijk. Want waar moet je nu precies op letten? In deze blog help ik je een handje voor het vinden van de beste kinderfiets voor jouw zoon of dochter.

Lees meer

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten