Wie kijkt er nu niet naar uit ? Even een dagje, weekendje of weekje eropuit. Even ontsnappen aan de drukte en even ultiem ontspannen met je gezin. In deze blog deel ik hoe jouw verblijf op een kindvriendelijk vakantiepark er uit kan zien tijdens deze coronacrisis. Op De leukste kindercamping Nederland met onder andere een Adventure sportveld, Beachvolleybalvelden, Buitengolfslagbad, fiets- en skelterverhuur, Hyperbowling, een dagstrand, vele binnen- en buiten speelgelegenheden en niet te vergeten het subtropisch zwembad.

 

Ben je op zoek naar vakantieparken in Limburg? Dan is dit wat mij betreft een leuke aanrader ! Want ondanks dat je op het park een gedeelte van hun faciliteiten momenteel niet kunt gebruiken is er nog steeds een hoop mogelijk op het recreatiepark. In deze blog deel ik welke leuke activiteiten er op het park te beleven zijn tijdens je verblijf in coronatijd. 

Receptie | Op vakantie naar kindvriendelijk recreatiepark “De Leistert”

Receptie

Uiteraard is de receptie geopend volgens corona richtlijnen. Hier kun je niet alleen in- en uitchecken, maar je kunt er ook wifikaartjes verkrijgen, fietsen en skelters huren en informatie verkrijgen over het park en de omgeving. Ideaal voor als je even een dagje met je gezin de omgeving wil verkennen. Ondanks dat Toverland Sevenum en verschillende andere attractieparken en vermaak in de omgeving gesloten zijn, is er meer te beleven dan je denkt. Bezoek bijvoorbeeld Weerd of laat de kinderen uitrazen in Speeltuin Kitskenberg na een wandeling door het mooie Roermond.

Midgetgolfbaan

Op het park opent een leuke Midgetgolf Adventure. Een baan met 18 holes waarbij de rivier de Maas dwars door de baan stroomt. Je moet hem een aantal keer oversteken voordat je bij het laatste hole aan kunt komen.

Supermarkt

In de supermarkt kun je terecht voor lekkere, verse broodjes, groenten, fruit, huishoudelijke artikelen, kampeerspullen en nog veel meer. Maar daarnaast biedt deze supermarkt ook nog een superhandige luxe. Je kunt de boodschappen online bestellen en dan wordt het bij je verblijfplaats neergezet. Ideaal dus om van tevoren alvast te bestellen zodat het voor je klaarstaat bij aankomst.

Sportvelden

Op de Leistert zijn verschillende sportvelden te vinden. Velden voor een potje voetbal, een verhard sportveld voor tennis, voetbal, basketbal of volleybal en als laatste natuurlijk het Adventure sportveld vol met sport-, spel- en klauterattributen. Voor elke leeftijd is er wat leuks te vinden.

Speellandschappen (buiten)

Er zijn voor de kinderen vele speeltuinen en -landschappen te vinden op het recreatiepark. Zo is er een water speelzone waarbij naast de waterspeeltuin ook het subtropisch zwembad, golfslagbad en dagstrand te bereiken zijn. Uiteraard zijn de zwembaden momenteel nog gesloten, maar mochten de maatregelen weer weg zijn en het weer het toelaten dan zijn deze zwembaden leuk om er een dag vol waterpret van te maken.

Fiets- en skelterverhuur

Bij de receptie kun je een fiets of skelter huren zodat je eens lekker de regio kunt gaan ontdekken. Leuk voor alle leeftijden aangezien er veel mogelijk is. Je kunt fietsen huren met of zonder kinderzitje, elektrisch of gewoon lekker zelf trappen en nog veel meer…

Restaurant Grillo & Via Verde

Ondanks dat de restaurants tijdens deze lockdown niet open zijn kun je wel genieten van de lekkere maaltijden van de restaurants. Bij Via Verde kun je eten afhalen. Er zijn pizza’s, pasta’s, frietjes en snacks af te halen om lekker op je verblijfplaats op te eten.

Lees nu ook… De toekomst van geld voor ouders en hun kids

Visvijver

Voor de vissers is er ook een mogelijkheid om even lekker te ontspannen met een hengel in je hand. Ook is er aan de buitenzijde van het recreatiepark een grotere visvijver te vinden mocht het te druk zijn bij de visvijver op het park. Want ja, vissen moet toch in alle rust gebeuren…

Roeivijver

In de roeivijver kun je lekker met je opblaasboot varen. Leuk voor de kleintjes om het roeien en drijven in een bootje te ontdekken samen met papa of mama. Voor de grotere kinderen is de uitdaging om te kijken of je tot aan de grote fontein kunt roeien. De roeivijver is onderdeel van de Waterspeelzone.

Dagstrand

Aan de Roeivijver ligt een ruim dagstrand om lekker te genieten van het weer wanneer dit het toelaat. Lekker zonnen in de ligweide of zandkastelen bouwen in het zand. Er zijn verschillende speeltoestellen te vinden rondom het dagstrand. Ook het dagstrand is onderdeel van de Waterspeelzone.

Fietscrossbaan

Super leuk voor de fanatiekelingen. Als kind was Marcin dol op het crossen met fietsen. Dit was voor hem geweldig geweest toen hij jong was, wie weet rijdt er ooit wel een mini variant van hem rond. Wat mij betreft een super leuke, unieke toevoeging aan het park.

Animatieteam

Oh wat kon ik hier van genieten als ik met mijn ouders naar een recreatiepark ging ! Ook tijdens de lockdown is er een hoop te beleven bij het animatieteam. Haal je een kleurplaat op bij de receptie of doe je mee met de Disneytocht, trefbal, Paastocht, Aqua latin of vlaggenroof.

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Wil je meer over mij leren? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier!

Joanne Glaudemans

Blogster & Pedagogisch Medewerker

Kortom, nog zat te doen ondanks dat de lockdown momenteel nog steeds in gang is.

Welke activiteit zou jij doen als je op het recreatiepark zou verblijven ?

Het is mogelijk dat deze post affiliatielinks of reclameblokken bevat of geschreven is in samenwerking met een bedrijf. Op deze pagina vind je meer informatie over de gesponsorde blogs, affiliatie en samenwerkingen die je op mijn site vind. Dankzij deze mogelijkheden kan inspirationnl.com blijven bestaan. Hier zijn voor jou als lezer geen kosten aan verbonden.

Lees nu ook...

Versiering voor het perfecte Sinterklaasfeest

Versiering voor het perfecte Sinterklaasfeest

De gezelligste maand van het jaar komt er weer aan. De decembermaand. En natuurlijk kunnen we het sinterklaasfeest niet vergeten. Daarom heb ik de benodigdheden voor een geslaagd sinterklaasfeest op een rijtje gezet.

Lees meer

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com