Persoonlijk
Op deze pagina vind je alles over ons persoonlijke leven. Onder andere over onze bruiloft, fotoboeken, terugblikken, sollicitaties en over de rest van ons leven met ups én downs.

Persoonlijke blogs

De zware rugzak

De zware rugzak

Dit boek gaat over Enid. Enid is haar opa verloren. Ze gaat na haar verlies gebukt onder de last van haar zware rugzak vol emoties en herinneringen.

Lees meer
13 x meer overwicht

13 x meer overwicht

Vind je het moeilijk om orde te houden of om consequent te zijn ? Of heb je het gevoel dat je streng(er) moet zijn ? Wil je meer overwicht ?

Lees meer
Mijn top 3 Finaste sieraden

Mijn top 3 Finaste sieraden

Op Instagram zagen jullie het in mijn stories al voorbij komen. Vorige week ontving ik een ontzettend gaaf pakketje van Finaste met een ketting en twee paar oorbellen. Deze deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie !

Lees meer
6 activiteiten met getallen

6 activiteiten met getallen

Al vanaf 1 jarige leeftijd kan je al aan de slag gaan met het leren van getallen en tellen. In deze blog vind je hiervoor leuke activiteiten

Lees meer
Laat je leeftijd zien !

Laat je leeftijd zien !

Zoals jullie vast voorbij hebben zien komen ben ik in augustus 21 geworden. Dit moest natuurlijk gevierd worden. We vierden het niet heel uitgebreid.

Lees meer
Tour d’Eiffel op canvas

Tour d’Eiffel op canvas

Op dit canvasdoek zie je de prachtige ‘Tour d’Eiffel’. Als kind vond ik hem altijd al heel indrukwekkend. Maar dit is toch wel echt een hele speciale foto..

Lees meer
Snacktag

Snacktag

Ik werd voor deze Snack Tag getagd door Daphne van www.lagreenvie.nl. Aangezien snacken echt wat voor mij is doe ik graag mee !

Lees meer

Doe eens gek en wees jezelf !

– Joanne Glaudemans

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

Wil je meer over mij leren ? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com