Heb jij de frisse Raw Lemonade van de Lidl al op ? Wat vond jij ervan ?Deze week heb ik 4 smaken Raw Lemonade geprobeerd. Deze Raw Lemonade was een themaproduct van de Lidl. (Alle themaproducten zijn maar een x aantal keer in het jaar te koop). Hieronder vind je mijn beleving van de Lemonades !

Citroen, zwarte bes en aloë vera

 

 


Bij deze Lemonade komt volgens mijn beleving vooral de zwarte bes smaak naar voren. De citroen en aloë vera smaak proef ik nauwelijks in het drankje. Als je van de smaak van zwarte bes houdt dan is dit drankje gemaakt voor jou ! Een heerlijk zoet drankje met een lichte zure tint.

 

Deze Lemonade smaak vind ik erg lekker, dus deze smaak krijgt een Go!

#Zoetzuur #Citroen #Zwartebes #Aloëvera


 

 

Appel, Vanille en Citroen

 

 

 

 

De appel- en citroensmaak zijn sterk aanwezig. Helaas vind ik dat de citroensmaak té sterk aanwezig is waardoor het drankje een té zure smaak krijgt. De vanille smaak is maar licht aanwezig naar mijn beleving. Zelf vind ik deze Lemonade wel oké om een keer te drinken, maar ik zou hem niet zo snel nog een keer kopen.

 

 

Deze smaak krijgt dus van mij een NO GO

 

 

#Zuur #Appel #Citroen #Vanille

Komkommer, Limoen en Munt

 

 

 

 

Eerst proef je de limoensmaak erg sterk en dan komt de komkommer met muntsmaak naar boven van “Joehoe, ik ben er ook nog”. Ik vind het een hele bijzondere, maar frisse smaak. Ik vind hem zo voor een keertje wel lekker maar ik zou hem niet zo snel nog een keer nemen. De andere flesjes kon ik achter elkaar leegdrinken, maar bij deze vond ik dat niet lekker.

 

 

Deze smaak heeft wat mij betreft dus NO GO…

 

 

#Fris #Komkommer #Limoen #Munt

Ananas, Citroen en Vlierbloesem

 

 

 

 

Persoonlijk vind ik deze erg lekker. De citroensmaak komt het meest naar voren, maar ook de ananas smaak is aanwezig. Twee smaken waar ik dol op ben, perfect. Doordat de ananas smaak en ook een lichte vlierbloesem smaak in het drankje zitten blijft de Lemonade toch lekker zoet ondanks de aanwezige citroensmaak. Love it !

 

 

Deze smaak Lemonade krijgt van mij dus een GO !

 

 

#Zoetzuur #Ananas #Citroen #Vlierbloesem

 

 


 

 

 

 

 

Nadat ik de smaken geprobeerd heb vond ik de smaken combinatie Citroen, zwarte bes en aloë vera het lekkerst. De smaken paste perfect bij elkaar. Ondanks dat ik de combinatie ananas, citroen en vlierbloesem erg lekker vond werd dit voor mij niet de winnende smaak.

Inhoud van de drankjes

De Raw Lemonade bevatte wel veel suikers. Per 100ml zat er dan ook zo’n 5gram per flesje in. Dit viel mij wel een soort tegen, omdat je verwacht dat hier weinig suikers in zouden zitten omdat het een fruit drankje is. Ik zou dit drankje dan ook meer als extraatje drinken en niet als een ‘gezond’ drankje tussendoor. Het aantal calorieën varieerde tussen de 35 en 45kc per 100ml. Dit viel mij in verhouding tot het aantal gram suiker dan weer mee.

 

 

Heb jij de frisse Raw Lemonade van de Lidl al op ? Wat vond jij ervan ?