Jaja, eindelijk is het er… Een fotoboek van onze rondreis door de Westkust van Amerika. Zo bezochten we Los AngelesLas VegasSan FranciscoCalico, de 17 mile drive en verschillende andere nationale parken en steden… Van Saal-digital mocht ik een fotoboek maken, dus deze heb ik gemaakt van onze ontzettend gave reis.

17 mile drive | West Amerika Roadtrip fotoboek van Saal-digital

Fotoboek

Deze ontzettend gave reis legde ik vast in een fotoboek van Saal-digital. Ik koos voor het fotoboek 28×28. Dit boek heeft een sterke kaft en dikke pagina’s. Vooral de dikke pagina’s zijn erg belangrijk als je het mij vraagt. Op deze manier blijven je pagina’s langer mooi en ze scheuren dan natuurlijk ook veel minder snel.

Hoe werkt het?

Bij Saal-digital moet je software op je computer of een applicatie voor je telefoon downloaden. Op deze manier blijft het een gemakkelijke en vooral snelle manier van werken. Zelf vind ik de software fijn werken. De app heb ik niet gebruikt, dus hier kan ik helaas geen mening over delen. Maar wie weet dat ik deze in de toekomst nog met jullie zal delen.

Calico | West Amerika Roadtrip fotoboek van Saal-digital

Indeling & opmaak

Hierboven zie je een foto van twee bladzijdes in het fotoboek. Je kunt zelf de lay-out uitkiezen en geheel naar eigen hand zetten. Zo kan je lekker schuiven met de teksten en de foto’s. Ideaal, want van sommige plekken had ik heel veel foto’s die ik heel graag in het fotoboek wilde hebben, zoals van Calico. Zo kon ik er lekker veel op de pagina’s plakken.

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Wil je meer over mij leren? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier!

Joanne Glaudemans

Blogster & Pedagogisch Medewerker

Zelf vind ik het erg fijn om foto’s vast te leggen in fotoboeken. Zo maakte ik ook een fotoboek van onze bruiloft vorig jaar.

Op welke manier leggen jullie graag jullie herinneringen vast?

Het is mogelijk dat deze post affiliatielinks of reclameblokken bevat of geschreven is in samenwerking met een bedrijf. Op deze pagina vind je meer informatie over de gesponsorde blogs, affiliatie en samenwerkingen die je op mijn site vind. Dankzij deze mogelijkheden kan inspirationnl.com blijven bestaan. Hier zijn voor jou als lezer geen kosten aan verbonden.

Lees nu ook...

Zo heb je altijd de juiste kinderfiets!

Zo heb je altijd de juiste kinderfiets!

Een kinderfiets voor jouw kind vinden is lang niet altijd even makkelijk. Want waar moet je nu precies op letten? In deze blog help ik je een handje voor het vinden van de beste kinderfiets voor jouw zoon of dochter.

Lees meer

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten