About me

Wie ben ik ?
Mijn missie

Waar ik voor sta

Samen. Overal waar ik kom zie ik dat dit het belangrijkste is wat er bestaat. Samen aan de slag gaan en je schouders eronder zetten. Daarom wil ik hier mijn deel in bijdrage en mijn kennis en activiteiten met jullie delen. Als pedagogisch medewerker, als vrouw. Om de wereld een stukje mooier en makkelijker te maken voor ouders, voor collega’s, voor jou als mijn lezer. 

Mijn achtergrond

Studie & Ervaringen

In 2014 kwam ik als 15 jarige voor de keuze wat ik wilde gaan worden. Mijn passie om kinderen te helpen ontwikkelen in een veilige omgeving heb ik altijd al gehad. Toch twijfelde ik nog een beetje. Maar uiteindelijk startte ik de opleiding Onderwijsassistent met het beeld dat ik naar de PABO zou gaan. 4 jaar later, eenmaal met mijn diploma in de hand wist ik dit niet meer zo zeker.

Ik startte de opleiding Social Work, om kinderen in de problemen te helpen. Uiteindelijk bleek dit wat ik zocht. Ik stopte en startte met werken op een kinderdagcentrum waar ik aan de slag ging als Pedagogisch medewerker. En nu, 3 jaar later doe ik dit nog steeds met veel plezier en leer elke dag weer een beetje meer.

Op inspirationnl.com deel ik mijn ervaringen, kennis, activiteiten en ook een stukje van mijn leven. Veel leesplezier !

Dit ben ik

Joanne Glaudemans

Mijn naam is Joanne. Ik ben opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Over hem zullen jullie vast nog veel vaker een blog lezen.

Op inspirationnl.com zal ik Tips & Tricks delen, maar ook vind je er persoonlijke blogs.

Lees hier meer : Tips & Tricks | Persoonlijk

Ik werk op een kinderdagcentrum als pedagogisch medewerker. Hier zorg ik samen met mijn collega’s voor de veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen om op hun eigen tempo en niveau te ontwikkelen.

Lees hier meer : Kinderopvang (0-4) | School & Buitenschoolse opvang | Downloads | Tips & TricksThema’s

 

Ontstaan

Waarom Inspiration NL ?

Inspiration_NL was op instagram altijd een inspiratiepagina. Maar na lang hier bezig te zijn geweest kwam ik erachter dat ik de andere bloggers en instagrammers niet bij kon houden. Ik kon mijzelf niet zijn met het account. Vandaar dat Inspiration_nl nu een nieuw jasje heeft.

Op deze blog zal ik mij met van alles bezig houden, maar vooral met het delen van inspiratie voor werken met kinderen van 0 tot 12 jaar. Denk hierbij aan leuke activiteiten, recepten, werkjes en werkbladen.

Zoals je vast al gelezen hebt kun je mij dus ook op Instagram vinden als @inspiration_nl , maar ook op facebook is Inspiration NL te vinden !

Heb je nog vragen ? Let me know !

Ik hoop dat je mijn blog leuk zal vinden, I hope you will be inspired !

Liefs, Joanne

 

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

Wil je meer over mij leren ? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com